Chiang Mai verwelkomt 3D Gallery

’s Werelds grootste ‘interactieve kunst’ museum.

Art in Paradise heeft onlangs een kunstgalerie geopend in Chiang Mai. Dit ’s werelds grootse 3D museum is de tweede van zijn soort in Thailand na het succes van het eerste museum, dat vorig jaar in Pattaya werd geopend. Art in Paradise Chiang Mai werd opgericht door dezelfde groep van investeerders afkomstig uit Korea. De groep is voornemens om in Thailand nog een derde Art in Paradise te openen. Dit museum zal waarschijnlijk in Bangkok gevestigd worden.

Het 3 verdiepingen tellende museum in Chiang Mai verzamelt 130 schilderijen in 3D van 10 Koreaanse kunstenaars. De collectie is verdeeld in 8 zones, Aqua, Zoo, Dinosaur, Surrealism, Classic Art, Lanna, Thai en Egyptian. De creatieve, fantasierijke en kleurrijke schilderingen zijn gemaakt in de vorm van ‘interactieve kunst’ welke tot participatie en verbeelding van de bezoeker leidt.

Bereikbaarheid en openingstijden.

Art in Paradise Chiang Mai is gevestigd in de Suan Plaza Building in Changklan Road. Het museum is dagelijks geopend van 9.00u tot 21.00u.

Wil je meer weten over wat er in Chiang Mai te zien en te beleven is? Lees dan verder op onze webpagina ‘Activiteiten en bezienswaardigheden in Chiang Mai’.