Cielo Sky Bar & Restaurant Bangkok

Uitstekend alternatief voor de beroemde rooftop bars & restaurants.

Bangkok is de thuishaven van een groot aantal beroemde rooftop bars & restaurants. Een bezoek aan Lebua at State Tower (film Hangover 2)en Vertigo in Banyan Tree kan een geweldige ervaring zijn, maar het kan er ook behoorlijk druk zijn. De ‘stad der Engelen’ heeft gelukkig ook een aantal uitstekende alternatieven waar minder bezoekers komen en voor een meer intieme ervaring zorgen vergeleken met de meer bekende skybars in de Thaise hoofdstad.

Een van deze alternatieven is de Cielo Sky Bar & Restaurant, voorheen bekend als de Zeppelin Sky Bar. Dit etablissement ligt weliswaar wat meer weg van de belangrijkste toeristische gebieden van Bangkok, maar is met de Skytrain nog steeds gemakkelijk te bereiken. Cielo Sky bar staat garant voor een ontspannen avond met vriendelijk en attent personeel en is bovendien een stuk vriendelijker voor de portemonnee. Hoewel je vanaf Cielo Sky bar geen zicht hebt op de Chao Phraya rivier of een van de van beroemde bezienswaardigheden van Bangkok, blijft het uitzicht op de stad indrukwekkend en kunnen de zonsondergangen ook hier subliem zijn.

Eten en drinken.

Het menu van Cielo Sky Bar & Restaurant is enigszins beperkt in keuzes, maar de prijzen zijn er redelijk. Cocktails beginnen vanaf THB 250 (ca. € 6) met vaak speciale promoties van 1 + 1 gratis tussen 18.00u en 20.00u. Geïmporteerde wijnen zijn relatief duur vanwege de hoge invoerrechten, maar dat geldt voor heel Thailand. Prijzen beginnen vanaf THB 290 (ca. € 7) per glas. Bier is met bedragen vanaf THB 120 (ca. € 3) redelijk geprijsd. Thee en koffie zijn verkrijgbaar vanaf THB 50 (ca. € 1,25).

Gerookte zalm salade aangeboden voor THB 230 (ca. € 5,50), gefrituurde kippenvleugeltjes in Thaise kruiden THB 190 (ca. € 4,50) , spaghetti carbonara THB 250 (ca. € 6) en Australische gegrilde ribeye steak THB 850 (ca. € 21).

De bar en het restaurant van Cielo Sky bar zijn gelegen op de 46e verdieping van het Skywalk Condominium en is geopend van 17.00u tot middernacht.

Hoe bereik je Cielo Skybar.

Het Skywalk Condominium ligt in een cluster van gebouwen bekend als het ‘W District’ tussen Sukhumvit Soi 69 en 71. De makkelijkste manier om er te komen is om de Skytrain naar Phra Khanong Station te nemen. Op Phra Khanong neem je Exit 3 en loop je in de richting van het verkeer tot het W District waar het Skywalk Condominium aan je linkerhand ligt. Cielo Sky bar staat hier verder aangegeven. Vanaf het Phra Khanong BTS station tot aan het Skywalk Condominium is ongeveer 5 minuten lopen.

 

Wil je meer weten over het uitgaansleven in Bangkok? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Winkelen en uitgaan in Bangkok’.