ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,539 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Dansshow tussen vissen in Chiang Mai Zoo Aquarium

Geplaatst op 22 oktober 2012 09:30 door thailandtotaal

Kleurrijke show door Wit-Russische zwemkampioenen.

In het Chiang Mai Zoo Aquarium is tot april 2013 een kleurrijke dansshow te bewonderen opgevoerd door twee Wit-Russische zwemkampioenen. De show ‘Colour of the Ocean’ wordt uitgevoerd Veranika Tsishchanaka, kampioen synchroon zwemmen van Wit-Rusland en haar landgenote Nadya Zarubina eveneens een medaillewinnaar synchroon zwemmen.

Gekleed in zeemeermin outfits voeren de twee synchroon zwemsters een kleurrijke show uit tussen de tropische vissen in het grote aquarium van de Chiang Mai Zoo. De show duurt ongeveer 15 minuten en wordt op zaterdag, zondag en feestdagen twee keer per dag uitgevoerd om 10.45u en 14.45u. Er zijn geen extra kosten om de show te bekijken. Met de ‘Colour of the Ocean’ show verwacht de Chiang Mai Zoo het dubbele van het reguliere aantal bezoekers van deze periode van het jaar aan te trekken.

Wil je meer weten over de Chiang Mai Zoo? Lees dan verder op onze webpagina ‘Chiang Mai Zoo’.

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Dansshow tussen vissen in Chiang Mai Zoo Aquarium
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.