Best beoordeelde hotels en guesthouses in Thailand – update

Snel en makkelijk de beste hotels tegen de beste prijs.

Sinds een aantal jaren geven wij op onze website een overzicht van de meest aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses in bekende en mindere bekende bestemmingen in Thailand. Deze lijst is samengesteld op basis van verschillende beoordelingswebsites en reviews van duizenden reizigers wereldwijd.

Op deze manier krijg je snel en makkelijk een overzicht van de beste accommodaties per reisdoel. Per bestemming hebben wij een selectie gemaakt van de best beoordeelde middenklasse, eerste klas, 5-sterren en goedkopere middenklasse hotels / hostels. Daarnaast ook een selectie van de best beoordeelde guesthouses.

Snel en makkelijk te boeken met beste prijs garantie!

Onlangs hebben wij deze overzichten weer geactualiseerd en dus aangevuld met de meest recente beoordelingen. De meeste accommodaties zijn vervolgens snel en makkelijk te boeken met beste prijs garantie. Dat wil zeggen dat als je voor de dag dat je incheckt elders toch een lagere prijs voor je hotel ziet, het verschil aan je wordt vergoed. Zo weet je zeker dat je altijd de beste prijs betaald en dus nooit teveel betaald.

Aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses in populaire bestemmingen in Thailand: