ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Doi Inthanon uitgeroepen tot beste wandel park in Thailand

Geplaatst op 13 augustus 2012 10:16 door thailandtotaal

Een van de mooiste wandelgebieden in Thailand.

Doi Inthanon National Park in Chiang Mai heeft onlangs van het Thaise ministerie van Toerisme en Sport de wandel-award vanThailand mogen ontvangen. Volgens het ministerie heeft het natuurbeheer van het park ertoe bijgedragen dat Doi Inthanon een van de mooiste wandelgebieden in Thailand is geworden. Vooral een wandeling langs de Kew Mae Pan Nature Trail en een bezoek aan de top van de Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand, zijn een inspirerende ervaring.

Doi Inthanon National Park wordt bevolkt door diverse bergstammen. Het natuurbeheer van het park heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat veel stamleden die in vroegere jaren inbreuk hebben gemaakt op Doi Inthanon lokale gidsen zijn geworden en de autoriteiten helpen met het beschermen van het National Park. Doi Inthanon National Park ligt in het noorden van Thailand in de provincie Chiang Mai. Het is een zeer populaire toeristische bestemming voor zowel Thais als buitenlanders.

Wil je meer weten over Doi Inthanon? Lees dan verder op onze webpagina ‘Doi Inthanon National Park’.

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Doi Inthanon uitgeroepen tot beste wandel park in Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.