Drie alternatieve activiteiten tijdens je vakantie in Thailand

Pattaya International Fireworks Festival.

Het jaarlijkse Pattaya International Fireworks Festival vindt dit jaar plaats op 29 en 30 november. De deelnemende teams uit o.a.  Canada, China, Filipijnen, Singapore, Taiwan, Verenigde Staten en Zwitserland zorgen elk voor een 45 minuten durende show. Het vuurwerk wordt gepresenteerd met een lichtshow en muziek in de stijl van het betreffende land. De hoofdshow ‘Brighten your life’ zal plaatsvinden op 29 november aan de Beach Road in Pattaya. De tweede dag van het festival staat in het teken van muzikale optredens en parades.

Tour de Farm3.

De bekende Chokchai Farm in Pak Chong, Nakhon Ratchasima, is gastheer van de derde editie van het wielerevenement ‘Tour de Farm’, welke wordt gehouden op 15 december. Tour de Farm 3 heeft twee parcours van respectievelijk 60 en 107 kilometer. De tour neemt je mee door het heuvelachtige landschap rond het Khao Yai National Park en de wijngaarden en kleine dorpjes van het district Pak Chong. De tour is verdeeld in een aantal categorieën; onder de 18, open (mannen en vrouwen) en senioren.

Boathouse Wine & Grill.

Boathouse Wine & Grill, een vermaard boutique resort en restaurant op Phuket, werd onlangs bekroond met drie prestigieuze nationale en internationale prijzen; the Wine Spectator ‘Best of Award of Excellence 2013’, Thailand Wine List of the Year 2013 ‘Best Cellar Selection en de TripAvisor Travelers’Choice 2013. Boathouse Wine & Grill biedt een indrukwekkende strand wijnkelder met meer dan 800 unieke labels van meer dan 17 nieuwe en oude wijnmakende landen in de wereld.