Een droom huwelijksreis in Thailand

Exotische allure en tropische setting.

Koh Samui

Koh Samui is een van de meest populaire toeristische en huwelijksreis bestemmingen in Thailand. Het eiland, gelegen in de Golf van Thailand, is bedekt met talrijke kokospalmen, zacht glooiende heuvels en omringd met azuurblauw zeewater. Koh Samui beschikt over talrijke nachtclubs, winkelcentra, luxe restaurants en accommodaties van wereldklasse. Als je houdt van ontdekkingstochten, kajakken, snorkelen, duiken of een bruisend nachtleven dan is Koh Samui een uitstekende bestemming voor je huwelijksreis in Thailand. Het eiland is zowel door de lucht als vanaf het vaste land gemakkelijk bereikbaar.

Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand en biedt echtparen alles wat ze kunnen wensen inclusief luxe en romantiek. Het eiland beschikt over een groot aantal prachtige stranden waarvan de meeste aan de westkant liggen zoals Patong, Kampala en Katar. Patong en Kamala bieden vele ontspanningsmogelijkheden maar zijn erg druk. Surin, Kata en Nai Hark zijn rustiger en minder druk en dus ideaal voor een romantische huwelijksreis. Andere romantische stranden vind je in de noordelijke en zuidelijke delen van het eiland. Voor degenen die van plan zijn om tijdens hun huwelijksreis ook te gaan shoppen biedt Phuket een aantal aantrekkelijke winkelcentra.

Chiang Mai

Chiang Mai, de roos van het Noorden, is een populaire honeymoon bestemming en staat bekend om zijn charme en schoonheid. Als je een unieke combinatie van cultuur, ontspanning en avontuur zoekt dan is Chiang Mai de ‘place to be’. Chiang Mai biedt enkele van de beste wereldklasse resorts, eindeloze culturele activiteiten en spectaculaire landschappen. Als tijdens je huwelijksreis op zoek bent naar wat sensatie dan kun je een trekking maken door de Thaise jungle van Chiang Mai bovenop de rug van een olifant of spelen met de tijgers in Mae Rim’s Tiger Kingdom. Er zijn tal van restaurants in Chiang Mai die Thaise gerechten serveren in een romantische huwelijksreis setting. Leuke boetiekjes, een bruisend straatleven en de talrijke oude tempels maken je huwelijksreis tot een onvergetelijke en speciale ervaring.

Bangkok