Een bespaar-tip voor je vliegreis naar Thailand

Wanneer je op reis gaat naar Thailand dan ben je wel verplicht dit te doen met het vliegtuig. Er zijn talloze vliegmaatschappijen en vliegvelden vanaf waar je de reis kan beginnen. Vliegtickets zijn vaak de eerste onderdelen van de reis dit geregeld worden. Dit is ook wel logisch vanwege de grote prijsverschillen. Een ander, misschien wel net zo belangrijk onderdeel is het regelen van een parkeerplaats rondom het vliegveld. Hier kan je meer op besparen dan je denkt. Via het vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren kun je al snel tientallen euro’s besparen ten opzichte van de officiële parkeerplaatsen van een vliegveld.

Meer informatie over parkeren bij vliegvelden

Via Vliegen en Parkeren vind je een groot overzicht van gecertificeerde parkeerbedrijven bij verschillende vliegvelden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In deze landen is er aanbod op maar liefst 17 vliegvelden en op elk vliegveld is er een ruime keuze uit verschillende parkeerbedrijven. Er is ook een specifieke website voor de Belgische reizigers, genaamd Vliegen en Parkeren België. Alle parkeerbedrijven zitten rondom het vliegveld gevestigd en bieden shuttle parkeren, valet parkeren en in sommige gevallen parkeren op loopafstand en park/sleep/fly aan. Nadat je hebt gereserveerd ontvang je een reserveringsbevestiging waarop alle informatie van het parkeren staat vermeld.

Besparen op uw parkeerkosten

Het parkeeraanbod op Vliegen en Parkeren is vele malen voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van een vliegveld. De vliegvelden hanteren namelijk hoge tot extreem hoge tarieven voor het parkeren van uw auto. De parkeerbedrijven die rondom de vliegvelden gevestigd zitten spelen hierop in door lagere tarieven te hanteren. Vliegen en Parkeren hanteert maximaal dezelfde tarieven als die van de aanbieder. Als de prijs elders lager is dan wordt het direct aangepast. Zodoende vind je de laagst mogelijke tarieven altijd via Vliegen en Parkeren en je hebt binnen enkele minuten al een parkeerplaats gereserveerd!