ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,539 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Emirates lanceert dagelijkse lijndienst naar Phuket

Geplaatst op 18 december 2012 13:05 door thailandtotaal

Phuket betekent voor Emirates het ‘streven naar Thailand’.

Emirates, een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) met als thuisbasis Dubai, is een dagelijkse non-stop verbinding gestart tussen Dubai en Phuket. Hiermee is Phuket de 128e bestemming op het snel groeiende wereldwijde netwerk van Emirates. De lancering van de lijndienst naar Phuket betekent ook het ‘streven naar Thailand’ door Emirates, een land dat de luchtvaartmaatschappij is gaan bevliegen sinds 1990 toen het is gestart met vluchten naar Bangkok. De lancering van de directe verbinding naar Phuket valt precies samen met de komende feestdagen en hoogseizoen waarin Phuket een favoriete bestemming is voor vele vakantiegangers.

De non-stop verbinding naar Phuket vertrekt in Dubai om 12.45u en komt aan in Phuket om 21.55u. De retourvlucht vertrekt de volgende dag om 00.35u en komt in Dubai aan om 04.35u. De genoemde tijden zijn plaatselijke tijden.

Met Emirates vanuit Nederland, België of Duitsland naar Phuket.

De dagelijkse lijndienst van Emirates naar Phuket kan ook een goede optie zijn voor degenen die vanuit Nederland, België of Duitsland naar deze Thaise vakantiebestemming willen vliegen. Je maakt dan tijdens je vliegreis een stop-over in Dubai. Emirates is een gerenommeerde en gewaardeerde vliegmaatschappij die elk jaar veel awards in ontvangst mag nemen.

Wil je meer weten over de toeristische bestemming Phuket? Lees dan verder op onze webpagina ‘Phuket’.

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Emirates lanceert dagelijkse lijndienst naar Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.