ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Flora Festival 2013 Chiang Mai

Geplaatst op 26 november 2013 10:46 door thailandtotaal

Grootste bloemen en planten tentoonstelling in Thailand.

Thailand’s grootste evenement op het gebied van bloemen en planten is ongetwijfeld het Flora Festival in het Royal Park Rajapruek te Chiang Mai. Dit kleurrijk festival, dat dit jaar voor de vierde keer georganiseerd, vindt plaats van 1 december 2013 t/m 28 februari 2014. Tijdens de 90 dagen van de tentoonstelling, met dit jaar als thema “Color of Plants’, is het park ingericht met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten waaronder tulpen, lelies, anjers, begonia’s, petunia, dahlia’s, geraniums, hortensia’s en meer, allemaal geteeld door de Royal Project Foundation. De tentoonstelling synchroniseert ‘De Zeven Wonderen’ en omvat ondermeer het onlangs gerenoveerde Hor Kham (het belangrijkste paviljoen van het Royal Park Rajapruek), een nieuwe orchidee tuin, het grootste bloemenhuis in de noordelijke regio en een tentoonstelling over tulpen.

Openingstijden Flora Festival 2013.

Flora Festival 2013 wordt gehouden van 1 december 2013 t/m 28 februari 2014 op het Royal Park Rajapruek te Chiang Mai en is dagelijks geopend van 8.00u tot 20.00u. De toegangsprijs bedraagt THB 100 (ca. € 2,30).

Het terrein van het Royal Park Rajapruek is prima te voet te bezoeken maar je kunt desgewenst ook gebruik maken van een shuttledienst (THB 20), golfkarretjes (THB 600 per uur) of fiets (THB 20 per uur).

Op onze webpagina ‘Chiang Mai’ vind je uitgebreide informatie over deze ‘Roos van het Noorden’ zoals Chiang Mai ook genoemd wordt.

 

 

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Flora Festival 2013 Chiang Mai
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.