Voor een goede prijs reizen naar Thailand?

 

Voor een goede prijs reizen naar Thailand?

Naar een zonovergoten oord voor een zacht prijsje, is iets wat we natuurlijk allemaal willen. Door de vele aanbieders is het soms lastig om te vinden waar je de beste deals kunt scoren. In deze blog zetten we een aantal tips op een rij om zo voordelig mogelijk op reis te gaan.

Overnachten

Ben je gewend om altijd in hotels te overnachten? Probeer eens iets nieuws! Ga bijvoorbeeld eens overnachten in een AirBNB. Een groot voordeel van AirBNB adressen is dat de prijs vaak lager ligt. Als je langere tijd in Thailand wilt verblijven dan kun je hiermee veel geld besparen. Daarnaast is overnachten in een AirBNB ook heel erg leuk en persoonlijker. Als je een AirBNB huurt dan huur je direct van een local. Aan deze locals kun je veel informatie vragen over de omgeving. Het contact is veel persoonlijker dan wanneer je in een hotel verblijft.

Maak je eigen eten

Verblijf je in een appartement of in een AirBNB eet zo nu en dan ook eens bij je eigen verblijf. Op diverse markten kun je voor weinig geld allerlei ingrediënten inslaan. Doordat de ingrediënten vers zijn, is het heel goed mogelijk om snel een lekkere maaltijd klaar te maken. Daarnaast is het bezoeken van deze markten ook een hele beleving.

Vind een goede vlucht

Tegenwoordig zijn er vele websites waarop je allerlei vluchtaanbiedingen kunt vinden. Elke maatschappij heeft een aantal actie weken. Houdt deze actie weken in de gaten en je bent verzekerd van een goede prijs. Belangrijk is dan wel dat je ver van te voren de vakantie boekt. Ben je op zoek naar een last minute deal? Soms kan dit ook voordelig zijn. Veel reiswebsites hebben een aparte pagina met last minute aanbiedingen. Vergelijk minimaal 3 websites met elkaar om tot een goede prijs te komen.

Kortom, probeer te besparen op meerdere vlakken. In Thailand kun je voor goede prijzen eten en overnachten en ga dus ook écht op zoek naar de beste deals. Het geld dat je bespaar kun je weer uitgeven aan bijvoorbeeld een extra cocktail. Genieten!