Goedkoop bellen naar Thailand

Goedkoop bellen naar Thailand doe je via een 0900-inbelnummer. Er zijn in Nederland verschillende telecom bedrijven die zeer goedkope tarieven hanteren voor het bellen vanuit Nederland naar het buitenland. Met zowel je vaste als mobiele telefoon kun je via diverse aanbieders naar Thailand bellen voor een fractie van de tarieven die doorgaans door de traditionele telecom providers worden aangeboden.

Goedkoop bellen naar Thailand via een 0900-nummer

Om goedkoper naar Thailand te kunnen bellen werken diverse telecom bedrijven met 0900-inbelnummers. Dit zijn betaalde servicenummers die je doorverbinden naar het gewenste nummer in het buitenland.

De afrekening van de kosten voor goedkoop bellen naar Thailand

Bij het bellen via een 0900-nummer naar Thailand betaal je het tarief dat bij het 0900-nummer hoort.  Dit bestaat uit een starttarief en de gesprekskosten per minuut. De tariefskosten worden genoemd voor je verbinding maakt met het servicenummer. Verder zijn er geen extra kosten. De kosten worden automatisch verrekend met je normale (KPN) nota.

Hoe werkt goedkoop bellen naar Thailand?

Je belt het 0900-nummer en kiest zodra je verbinding hebt gemaakt het nummer dat je wilt bereiken. Vervolgens word je automatisch doorverbonden.

Let op: Het 0900-nummer voor het bellen naar een vaste aansluiting is niet hetzelfde als dat van een mobiele aansluiting.

Wat kost goedkoop bellen naar Thailand?

Het bellen naar Thailand via een 0900-nummer kan al vanaf zo’n 2 cent per minuut.  De starttarieven bedragen 4 à 5 cent per gesprek. Op  de website van televergelijk kun je de tarieven vergelijken van diverse telecom aanbieders voor het bellen naar Thailand.

Let op:

  • Voor het bellen met je mobiele telefoon naar een 0900-nummer kan door je eigen provider een toeslag worden berekend. Neem voor meer informatie over deze toeslag contact op met je provider.
  • De tarieven kunnen wijzigen, wij raden je aan altijd de actuele tarieven te controleren met de aanbieder. Voor de voorwaarden verwijzen wij je naar (de website van) de aanbieder.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Thailand lanceert een Disaster Warning APP

Goedkoop en gratis bellen naar Thailand