Goedkoop op vakantie

Parkeren bij luchthavens in Nederland en België.

Op vakantie is een activiteit die we graag het liefst zo vaak mogelijk doen. Mensen hebben in deze tijden vaak weinig tijd en een stressvol leven. Om te ontsnappen aan deze druk gaan veel mensen 1 of meerdere keren per jaar op vakantie. Iedereen gaat op vakantie met een budget wat sterk kan verschillen van enkele Honderden euro’s tot vele duizenden euro’s. Ondanks soms grote verschillen in budget betaald niemand graag meer dan de buurman op dezelfde bestemming als u.

Vergelijken van prijs per aanbieder.

Met de opkomst van online shoppen is ook de online reismarkt mee gegroeid. Nu zie je elke reisorganisatie heeft een eigen website waar hun reisaanbod wordt aangeboden. De concurrentie online is nog heviger dan op tv. Reisaanbieders stunten met prijzen in het laagseizoen en bieden vroeg boek kortingen aan voor mensen die snel boeken. Door deze hevige concurrentie is vergelijken van een zelfde vakantie zeer lonend geworden. Door het vergelijken van een reis naar Turkije voor 15 dagen kunt u zo al snel 100 euro besparen terwijl u nog steeds in het zelfde hotel boekt. Niet alleen op de vakantie kunt op besparen maar ook op de reis er naar toe. U kunt online een goedkoop ticket boeken, maar niet iedereen zal zelf de reis willen samenstellen. Wat u wel makkelijk op kunt besparen zijn uw parkeer kosten bij de luchthaven. Parkeren bij luchthaven Zaventem bied u vele mogelijkheden tot parkeren enkele voorbeelden hiervan zijn: Carhotel, holiday inn parking, sky parking, express parking en times parking.

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden tot parkeren op luchthaven zaventem. De prijzen hierbij lopen sterk uiteen van 20 euro verschil voor 1 dag parkeren tot 40 euro voor 1 week parkeren en 170 euro voor 3 weken parkeren. Vergelijken kunt u eenvoudig op www.parkago.com voor alle luchthavens in Nederland en België. Zo bespaart u op al uw vakanties tot wel 300 euro op de vakantie & parkeren bij de luchthaven.

Fijne reis!