ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Gratis pendelbus vanaf luchthaven Phuket

Geplaatst op 15 mei 2015 13:43 door thailandtotaal

3 lijnen naar het zuiden van het eiland.

De Airports of Thailand (AOT), de exploitant van de belangrijkste luchthavens in Thailand, heeft plannen om op het vakantie-eiland een gratis pendelbus in te zetten. De nieuwe busdienst zal uit drie lijnen bestaan die lopen van de luchthaven van Phuket naar het zuiden van het eiland.

De eerste lijn gaat van de luchthaven via Bangtao, Kamala, Patong naar Karon (Beachfront line). De tweede lijn zal gaan van de luchthaven naar Rawai en de derde naar Phuket-stad. (City line). Daar de gratis pendelbus alleen bedoeld is voor passagiers van de luchthaven dient men voor het gebruik van de bus de boarding pass te tonen.

Momenteel zijn er twee (betaalde) shuttle lijnen vanaf de luchthaven van Phuket naar Phuket-stad en naar de stranden Patong – Kata – Karon. Deze worden niet beheerd door de AOT.

Wil je meer weten over het vervoer op Phuket? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Vervoer op Phuket’ en ‘Phuket International Airport’.

 

 

Advertentie


Reageren

*


Passende informatie bij : Gratis pendelbus vanaf luchthaven Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.