Het kopen van vliegtickets voor domestic flights in Thailand.

Vliegtickets kopen op het vliegveld.

Vliegtickets voor domestic flights koop je in Thailand eenvoudig en snel aan de verkoopbalies bij de betreffende vliegmaatschappijen. Deze balies bevinden zich in de vertrekhal van de diverse vliegvelden. Elke vliegmaatschappij in Thailand heeft hier zijn eigen balie waar het kopen van een vliegticket voor domestic flights net zo gemakkelijk gaat als het kopen van een busticket op de busstations. Heb je specifieke wensen m.b.t. vliegtijden dan is het raadzaam om enkele dagen van te voren al een vliegticket te kopen.

Populaire plaatsen in Thailand worden vanuit Bangkok meerdere malen per dag bevlogen. Zo vertrekt er vanaf Bangkok bijna elk uur een vliegtuig naar Chiang Mai. Veel vliegvelden in Thailand hebben een rechtstreekse onderlinge vliegverbinding. Is er geen rechtstreekse verbinding, dan maak je een stopover in Bangkok.

Vliegtickets zijn in Thailand relatief goedkoop.

Vliegtickets voor domestic flights zijn in Thailand voor westerse begrippen vrij goedkoop en de luchthavenbelasting is bij de prijs van het vliegticket inbegrepen. Inchecken dient minimaal 1 uur voor vertrek te geschieden.

Wil je meer weten over het reizen per vliegtuig door Thailand? Lees dan hier verder.