Hoe maak je een transfer van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport?

Diverse manieren om een transfer te maken.

Moet je in Bangkok een transfer maken van vliegveld Suvarnabhumi International Airport naar vliegveld Don Muang Airport (of omgekeerd), dan is de meest gemakkelijkste manier om op de taxistandplaats van het vliegveld de metertaxi te nemen. Ben je met meer dan 4 personen of wil je meer luxe dan kun je voor je transfer ook gebruik maken van de ‘limousine-service’. Balies van deze service vind je in de aankomsthal van het vliegveld.

De goedkoopste manier voor het maken van een transfer is het nemen van de bus. De buslijndiensten 554 en 555 verbinden de twee vliegvelden van Bangkok met elkaar.

Rechtstreekse shuttle bus service.

Vanaf 1 oktober 2012 verzorgt de Airports of Thailand (AOT), de exploitant van de commerciële vliegvelden in Thailand, een shuttle bus service tussen beide vliegvelden van Bangkok. Tussen 06.00u en 22.00u maken dagelijks vier bussen per uur een rechtstreekse transfer tussen Suvarnabhumi Airport en Don Muang Airport. Voor meer informatie over deze service lees je verder in “Gratis shuttle bus tussen de twee vliegvelden van Bangkok‘.

Meer informatie over transfers vanaf de vliegvelden in Bangkok.