Hua Hin en Cha-am zijn twee populaire badplaatsen aan westkust van de Golf van Thailand.Hua Hin en Cha-am zijn populaire badplaatsen

Hua Hin en Cha-am zijn de twee populairste badplaatsen aan de westkust van de Golf van Thailand en liggen zo’n 25 kilometer van elkaar verwijderd. Terwijl ‘sportliefhebbers’ en ‘feestvierders’ eerder kiezen voor Pattaya vind je in Hua Hin en Cha-am  voornamelijk gasten die komen uitrusten op de fraaie stranden. Voor de hogere middenklasse uit Bangkok zijn Hua Hin en Cha-am een belangrijke weekeindbestemming. De afstand naar Bangkok bedraagt ongeveer 200 kilometer.

Hua Hin en Cha-am zijn geliefde golfbestemmingen.Hua Hin en Cha-am zijn ideaal voor familievakanties

Over het algemeen zijn Hua Hin en Cha-am rustige badplaatsen welke dan ook ideaal zijn voor familievakanties. Ook voor golfers is Hua Hin en Cha-am een toonaangevende  bestemming.  In de directe nabijheid liggen diverse zeer fraaie golfcourses.

Vanuit Bangkok zijn Hua Hin en Cha-am makkelijk te bereizen en ook het lokale vervoer in de badplaatsen zelf spreekt voor zich. Informatie hierover lees je in Vervoer Hua Hin en Cha-am.

Hua Hin en Cha-am zijn ideaal voor familievakanties.Meer informatie over dingen die je kunt doen in Hua Hin en Cha-am

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Woning het duurst in Hua Hin

Ferry project Pattaya – Cha-am – Hua Hin

10 beste bestemmingen van Thailand

Van Bangkok Aiport naar Hua Hin of Pattaya

Hua Hin, relaxte badplaats aan de Golf van Thailand

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten