Het Hua Lamphong Railway Station ligt in het centrum van Bangkok

Hua Lamphong is het centraalstation van BangkokHet centraal treinstation van Bangkok Hua Lamphong is een prachtig gebouw wat al meer dan 100 jaar oud is. Het ligt midden in het centrum van Bangkok in het Pathum Wan district van het stadsdeel Silom. Bij het Hua Lamphong Railway Station bevindt zich tevens de zuidelijke begin/eindhalte van de metro (blauwe lijn).

Vanaf het Hua Lamphong Railway Station worden alle 4 hoofdlijnen van het land bereden.

Hoe reis ik naar het Hua Lamphong Railway Station?

Vanaf Hua Lamphong vertrekken alle 4 hoofdlijnen van de Thaise spoorwegen. Vanaf het vliegveld Suvarnabhumi bereik je het Hua Lamphong Railway Station het makkelijkst per taxi of bus. Wil je per bus reizen neem dan aiport expresbus (AE4) of de stadsbus lijn 551.

Ook vanaf vliegveld Don Muang is dit treinstation het beste per taxi of stadsbus (lijn 10 of 29) te bereiken. Je kunt lijn A4 van de Airportbus nemen of lijn 29 van de stadsbus.

Vanuit Bangkok zelf is het Hua Lamphong Railway Station makkelijk per metro te bereiken. Verder zijn er nog diverse andere vervoersmogelijkheden om vanuit het centrum van Bangkok op het Hua Lamphong Railway Station te komen.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Centraal trein station Bangkok verhuist in 2019