Kameel rijden in Thailand

‘Camel Republic’ nieuwste toeristische attractie in Cha-am.

De populaire toeristische regio Cha-am  –  Hua Hin is een nieuwe attractie rijker. De Pena House Group, tevens eigenaar van Santorini Park en Water Fantasy, opent in juni de deuren van hun nieuwste toeristische aanwinst ‘Camel Republic’. Camel Republic is een dier thema park dat verdeeld is in drie zones: animal display, amusement rides en shopping. De belangrijkste trekpleister van het park zijn de kamelen, die exclusief vanuit Zuid Afrika naar Thailand zijn ingevlogen. Naast het  bekijken van deze harige beesten kun je ook zelf een hobbelende rit maken op de rug van dit hoefdier uit de onderorde der eeltpotigen.

De officiële opening van Camel Republic vindt plaats in juni, maar het park wordt al vanaf 28 maart voor het publiek opengesteld.

Informatie over Hua Hin en Cha-am.

Hua Hin en Cha-am zijn de twee belangrijkste badplaatsen aan de westkust van de Golf van Thailand. Beide plaatsen zijn sterk in ontwikkeling en het aantal toeristen in deze regio neemt jaarlijks intens toe. Op onze webpagina ‘Hua Hin en Cha-am’ vind je uitgebreide informatie over deze twee populaire Thaise bestemmingen.