Khao Kheow Open Zoo in TripAdvisor lijst

Top 10 beste dierentuinen en aquaria in Azië.

Khao Kheow Open Zoo (Khao Khiao of Khao Khieo Open Zoo), gelegen in de provincie Chon Buri, is door de reiswebsite TripAdvisor opgenomen in de Top 10 van beste dierentuinen en aquaria in Azië. De opname in de top 10 is tot stand gekomen op basis van de beoordelingen en meningen van TripAdvisor reizigers wereldwijd rekening houdend met de hoeveelheid en de kwaliteit van beoordelingen van dierentuinen en aquaria in Azië over een periode van 12 maanden.

Top 10 TripAdvisor Travellers Awards for Zoos and Aquariums.

De top 10 van dierentuinen in Azië wordt bekleed door Singapore Zoo, Khao Kheow Open Zoo in Thailand, Sri Chamarajendra Zoological Gardens in India, Chimelong Xiangjiang Safari Park in China, Batu Secret Zoo in Indonesië, Taipei Zoo in Taiwan, Asahiyama Zoo, Ueno Zoo en Adventure World in Japan en Dalian Forest Zoo in China.  Indonesie.

Meer over Khao Kheow Open Zoo.

De Khao Kheow Open Zoo is de eerste open dierentuin in Thailand. De dierentuin is ontwikkeld op basis van vier belangrijke concepten: dier behoud, dier onderwijs, dier onderzoek en toerisme. Het park biedt daarnaast dierenshows, een kinderboerderij en een night-safari, om te kunnen zien hoe bepaalde dieren ’s nachts leven.

Khao Kheow Open Zoo is gelegen in Bang Pra (Chon Buri), ongeveer 40 kilometer ten noorden van de toeristenplaats Pattaya. Bezoekers kunnen de niet-gevaarlijke dieren voeden en aanraken.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van Khao Kheow Open Zoo.