Koh Kood genoemd als een van ’s werelds meest romantische bestemmingen

Perfecte bestemming voor verliefde stelletjes en honeymooners.

Het eiland Koh Kood, ook gespeld als Koh kut of Ko Kut, is een van de meest idyllische eilanden van Thailand en behoort tot ’s werelds meest romantische bestemmingen. Verliefde stelletjes en honeymooners, jong en oud vinden op het Thaise eiland alle elementen voor een onvergetelijke romantische vakantie. De warme zee, het zachte zand en de heerlijke natuurlijke geuren geven je een echt gevoel van privacy. Het op zo’n 325 kilometer ten zuidoosten van Bangkok gelegen Koh Kood staat vooral bekend vanwege zijn ongereptheid, privacy, smakelijke gerechten, prachtige landschappen en unieke tradities.

Koh Kood in top 10 meest romantische bestemmingen.

Onlangs werd Koh Kood door The Huffington Post opgenomen in de top 10 van meest romantische bestemmingen wereldwijd. Het eiland wordt door de Amerikaanse nieuwswebsite neergezet als een intiem eiland dat, ondanks zijn grootte, minder bevolkt is dan andere Thaise eilanden en privacy biedt aan koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantiebestemming. Palmstranden, weelderig regenwoud en charmante vissersdorpjes maken Koh Kood tot een perfecte romantische bestemming.

Wil je meer weten over Koh Kood? Lees dan verder op onze webpagina ‘Koh Kood, ontsnappen aan de toeristen menigte’ en bekijk er onze videopresentatie.