Kunnen buitenlanders in Thailand onroerend goed kopen?

De wetgeving in Thailand over het kopen van onroerend goed door buitenlanders is anders dan in België of Nederland.Wetgeving in Thailand is anders dan in België of Nederland.

Vaak krijgen wij vragen over het kopen van onroerend goed in Thailand door buitenlanders. Het kopen van onroerend goed door buitenlanders gaat in Thailand namelijk niet op de manier zoals wij dat in België of Nederland gewend zijn. De wetgeving in Thailand is op dit punt anders dan de Belgische of Nederlandse. Het grootste verschil zit hem in het feit dat buitenlanders in Thailand (nog) geen grond rechtstreeks op naam kunnen registreren.

Wetgeving in Thailand biedt buitenlanders diverse mogelijkheden.

Alhoewel buitenlanders op dit moment in Thailand in principe (nog) geen grond op eigen naam kunnen verwerven, betekend het echter niet dat er voor buitenlanders geen mogelijkheden zijn om in Thailand onroerend goed aan te kopen. In tegendeel, de wetgeving in Thailand biedt voor buitenlanders diverse mogelijkheden om onroerend goed in Thailand te bezitten of om een investering hierin veilig te stellen.

Wil je meer weten over de wetgeving in Thailand over het kopen van onroerend goed in Thailand door buitenlanders? Lees dan hier verder.