Lekker en goedkoop eten op Suvarnabhumi International Airport Bangkok

Heerlijke Thaise gerechten in het food court restaurant op level 1.

Zoals op de meeste vliegvelden zijn ook de prijzen in de restaurants en bars op Suvarnabhumi Airport, het internationale vliegveld van Bangkok, het dubbele of meer dan elders in het land. Een van de beste bewaarde geheimen van Suvarnabhumi Airport is het food court restaurant op de begane grond (level 1) van het vliegveld. Hier gaat het personeel dat op het vliegveld werkt eten maar het restaurant is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor toeristen. Het food court restaurant bestaat uit verschillende kleine restaurantjes waar heerlijke Thaise gerechten geserveerd worden. Voor THB 100 (ca. € 2,50) heb je hier een goede Thaise maaltijd inclusief drinken. Het restaurant is 24 uur per dag geopend.

Waar vind je op Suvarnabhumi Aiport dit foodcourt restaurant?

Sta je op Suvarnabhumi Airport in de vertrekhal (level 4) dan zijn helemaal links de incheckbalies van Thai International Airways. Loop bij deze incheckbalies naar rechts en stap daar de lift in en ga vervolgens naar level 1. Als je hier uit de lift stapt loop je naar links en zie je het food court restaurant meteen liggen. Voor in het restaurant is een balie waar je coupons koopt waarmee je bij de verschillende Thaise restaurantjes in de foodcourt kunt betalen. Eet smakelijk!

Wil je meer weten over Suvarnabhumi International Airport? Lees dan verder op onze webpagina ‘Aankomst en vertrek in Thailand (Suvarnabhumi International Airport)’.