Maak hotelkamers in Bangkok niet nog goedkoper

Prijs hotelkamer Bangkok in vrije val.

De Internationale hotelgroep CEO in Thailand dringt erop aan om de prijzen van hotelkamers in Bangkok niet nog verder te verlagen. Veel toeristen en zakelijke reizigers hebben als gevolg van de recente politieke onrust Bangkok en Thailand gemeden. Veel hotels hebben hierop gereageerd door hun hotelkamerprijzen te verlagen.

 

Hotelkamers in Bangkok behoren al tot de goedkoopste.

Volgens Chanin Donavanik, chief officer van de CEO, is het prijsniveau van hotelkamers in Bangkok al een stuk lager dan in alle andere belangrijke bestemmingen in de regio. Zo is de prijs van een gemiddelde hotelkamer in Singapore al drie keer hoger dan in Bangkok en in Hong Kong vijf maal. Zelfs in Laos is volgens Chanin een gemiddelde hotelkamer al duurder dan in Bangkok.

 

Toerisme Thailand zal zich snel herstellen.

Toerisme is een van de belangrijkste industriële sectoren in Thailand en een levensader van de economie van Thailand. Het verleden toont aan dat na een terugval deze sector zich altijd weer snel hersteld. Chanin is ervan overtuigd dat de toeristische sector in Thailand binnen zes maanden weer terug is. Thailand is een topbestemming op zowel vakantie- als zakelijk gebied, aldus Chanin.