Makkelijk en snel door de douane in Bangkok

Er staan soms lange rijen reizigers te wachten

Op het internationale vliegveld Suvarnabhumi in Bangkok staan soms lange rijen reizigers te wachten bij de douane. Er wordt op het vliegveld van alles georganiseerd om de doorstroom zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Helaas lukt dit echter niet altijd en moet je als reiziger enige tijd in de rij staan om je beurt af te wachten.

Met Fast Track Service ben je binnen no time door de douane

Heb je echter geen zin om misschien lang te moeten wachten bij de douane, dan kun je op het vliegveld gebruik maken van de ‘Fast Track Service’. Reizigers die gebruik maken van deze service worden bij aankomst in Bangkok bij de gate opgewacht en met een Electric car naar een speciale bali van de douane gereden. Hier worden je zaken snel afgehandeld en ben je binnen no time door de douane heen. Bij vertrek uit Bangkok kan dezelfde service verleend worden.

Wat kost Fast Track Service

Wil je gebruik maken van de Fast Track Service dan betaal je hiervoor 1200 Bath per reiziger. Ben je in een gezelschap van 5 tot 10 reizigers dan betaal je 1000 Bath. Reizigers in een groep van 10 tot 20 personen betalen 800 Bath. Ben je met meer dan 20 reizigers dan zijn de prijzen op aanvraag.

Meer informatie over en het reserveren van Fast Track Service.

Meer informatie over vliegveld Suvarnabhumi in Bangkok.