Met kinderen naar Pattaya, wat is er voor hen te doen?

Excursie naar het eiland Koh Larn.

Pattaya heeft diverse activiteiten en bezienswaardigheden voor gezinnen met kinderen. Een goede en populaire optie in het aanbod van excursies in Pattaya is het eiland Koh Larn (Coral Island). Behalve dat je op Koh Larn met je kinderen kunt genieten van diverse soorten van watersport kun je ook te voet het eiland verkennen of gewoon lekker relaxen op het strand. Tijdens de lunch op Koh Larn is het genieten van heerlijke visgerechten.

Diverse activiteiten in en om Pattaya.

Verdere activiteiten in Pattaya waar kinderen zullen genieten zijn: de Khao Kheow Open Zoo, een prachtige mix van bossen, wilde dieren en vogels; een zinderende jungle zweeftocht bij Flight of the Gibbon; of een bezoek aan de Nong Nooch Garden, een prachtige tropische tuin met olifanten shows. Het amusementspark Pattaya Park, bestaande uit Pattaya Park Beach Resort en Pattaya Park Funny Land,  is een echt familiepark met vertier voor zowel jonge als oudere kinderen.

Culturele bezienswaardigheden voor kinderen.

Ga je in Pattaya liever met je kinderen naar culturele attracties dan is Wat Yanasangwararam, een sierlijke tempel met Japanse, Chinese en Indiase invloeden, een aanrader. Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid in Pattaya geschikt voor kinderden is Khao Chee Chan buddha Mountain, een groot Boeddha beeld gesneden uit een enorme rotswand.

In de avond naar de show.

Voor de avond biedt Pattaya enkele fantastische cabaret shows. De panoramische en Multi-dimensionale extravagante show in het Alangkarn Theater is ook zeer geschikt voor kinderen. De schitterende culturele voorstelling wordt uitgevoerd in combinatie met een multimediaal licht en geluid spektakel.

Wil je meer weten over Pattaya? Lees dan verder op onze website in ‘Pattaya‘.