Naar Bangkok met de Airbus A380?

Luxe en comfort in de Airbus A380.

Ga je naar Thailand en maak je je vliegreis graag in een Airbus A 380? Vlieg dan met Emirates Airlines. De A380 is het vlaggenschip van Emirates en het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Het toestel beschikt over twee verdiepingen en staat bekend om zijn luxe en comfort.

Standaard is elke stoel in de Airbus A380 uitgerust met het AVOD (Audio Video On Demand) In-flight entertainment systeem. In vergelijking met andere vliegtuigen zijn de gangpaden en stoelen in de Airbus A380 breder. Het toestel is ook een stuk stiller dan andere vliegtuigen, het produceert 50% minder lawaai dan de Boeing 747,

Met Emirates van Dusseldorf naar Bangkok.

Op dit moment zijn de meeste toestellen van de Airbus A380 in bezit van Emirates Airlines.

Emirates, de vliegmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten is de afgelopen jaren veelvuldig in de prijzen gevallen voor hun uitstekende service en geweldig goed product.

Vliegmaatschappij Emirates vliegt dagelijks vanaf Amsterdam en Dusseldorf via Dubai naar Bangkok. Er zijn ook vluchten vanaf Frankfurt en Hamburg. Op het traject Dubai – Bangkok zet Emirates de Airbus A380 in. Het toestel is verdeeld over drie klassen; Economy Class, Business Class of First Class.

Boek hier je vliegticket naar Bangkok en vlieg met in de Airbus A380.