Naar de eilanden in Thailand met één ticket.

Vlucht, bus en boot met combiticket Nok Air.

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij de Thaise budget vliegmaatschappij Nok Air een combiticket (vlucht, bus, boot) te boeken voor je reis vanuit Bangkok naar de eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Lanta. Behalve de vlucht naar het zuiden van Thailand zijn ook de transfer naar de pier en de ferry naar je favoriete eilanden bij de prijs inbegrepen. Nok Air heeft haar bestemmingen met een combiticket onlangs uitgebreid voor een aantal eilanden in de Andaman zee. Hierdoor kun je vanuit Bangkok nu ook met een combiticket van Nok Air naar de eilanden Koh Phi Phi, Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Mook en Koh Lipe.

Hoe reis je met een combiticket van Nok Air.

Wil je met een combiticket van Nok Air naar Koh Phi Phi, dan kun je of via airport Phuket of airport Trang reizen. Naar Koh Lipe kan via airport Trang of airport Hat Yai. De overige eilanden in de Andaman zee zijn met het combiticket alleen via airport Trang te bereizen. De eilanden Koh Samui en Koh Phangan (beide in de Golf van Bangkok gelegen) zijn zowel via airport Nakhon Si Thammarat als airport Surat Thani te bereiken. Vanuit de vliegvelden reis je per bus naar de pier om daar vervolgens de oversteek naar je eindbestemming te nemen.

Koh Samui is ook rechtstreeks per vliegtuig te bereiken.

Alle eilanden die met het combiticket van Nok Air te bereiken zijn hebben zelf geen vliegveld. Uitzondering is Koh Samui, maar op dit moment heeft Bangkok Airways een monopoliepositie voor vluchten op airport Koh Samui. Alleen Thai Airways heeft toestemming om dagelijks enkele vluchten op Koh Samui te onderhouden. Hierdoor zijn tickets naar Koh Samui relatief gezien nogal prijzig. Een combiticket van Nok Air naar Koh Samui is dan ook een stuk goedkoper. Je moet er wel rekening mee houden dat de reistijd met Nok Air een stuk langer zal zijn.

Voor meer informatie of het boeken van een combiticket ga je naar de website van Nok Air.