Nederlandse retail ontwikkelaar investeert in Chiang Mai.

Modern winkel- en entertainmentcentrum.

Het Nederlandse ECC Invest, een toonaangevende retail ontwikkelaar, gaat in Chiang Mai een nieuw modern winkelcentrum bouwen. Het winkelcentrum, met de naam Promenada Chiang Mai Resort Mall , wordt volgens ECC Invest het eerste ‘lifestyle destination mall’ van Chiang Mai. Het zal een combinatie worden van de bruisende stad levensstijl en het ‘close to nature’ gevoel van Chiang Mai. Promenada Chiang Mai Resort Mall biedt zijn bezoekers een ideale mix van moderne winkels en entertainment.

Promenada Chiang Mai Resort Mall wordt gebouwd op een strategische ligging aan de nieuwe Chiang Mai – San kamphang Road, op slechts 10 minuten van het centrum en 10 minuten van het vliegveld van Chiang Mai. Het winkelcentrum, gebouwd in resort stijl, krijgt een grote supermarkt, een selectie van (binnen- en buitenlandse) specialiteitenrestaurants, moderne winkels, bioscoop en entertainment faciliteiten. De opleveringsdatum van winkelcentrum Promenada Chiang Mai Resort Mall staat gepland voor het 3e kwartaal van 2012.

Thailand heeft een sterke potentiële markt.

Tjeert Kwant, president directeur van ECC Invest, ziet Thailand als een land met een sterke potentiële markt met groei in koopkracht en waarde van onroerend goed. Volgens Kwant, die drie jaar geleden met zijn gezin naar Bangkok verhuisde, zal Zuidost-Azie (met name Thailand en Vietnam) de komende jaren voor ECC Invest een steeds belangrijker investerings gebied worden.

Wil je meer weten over Promenada Chiang Mai Ressort Mall? Lees dan verder op de website van dit winkelcentrum.