Nieuw: Chiang Mai Farmers Market

Elke vrijdag van 14.00u tot 18.00u.

Sinds december 2014 wordt in het centrum van Chiang Mai elke vrijdag een ‘Farmers Market’ gehouden. Deze nieuwe markt vindt plaats in de mooie tuin van de bibliotheek bij het Chiang Mai Historical Centre. Dit is in het midden van de oude stad achter het Three Kings Monument. De gezinsvriendelijke Farmers Market blijkt nu al een goede mix voor de lokale bewoners en toeristen.

Met de nadruk op lokale biologische producten willen de organisatoren van de markt het eco-vriendelijk karakter van de markt aanmoedigen. Goed en gezond eten is slechts een van de kenmerken van de markt. Lokale kunstenaars en muzikanten zorgen voor de showcase. Met de vele ambachtelijke kraampjes, zelf gemaakte producten en live muziek is de wekelijkse Farmers Market een aangename manier om een paar uurtjes in het midden van de oude stad van Chiang Mai rond te slenteren en de lokale sfeer te ervaren.

Officieel is de Farmers Market geopend van 14.00u tot 18.00u, maar in werkelijkheid is de markt al om 12.00u geopend. De optredens met live muziek vinden plaats tussen 15.00u en 18.00u.

Op onze pagina ‘Markten in Chiang Mai’ vind je informatie over de meest bekende markten van Chiang Mai.