Nieuw Vlaams-Thais informatie- en ontmoetingscentrum

Toeristische informatie en officiële documenten in Vlaanderen.

Wie in Vlaanderen toeristische informatie over Thailand zoekt kan voortaan ook terecht in het Vlaams-Thais informatie- en ontmoetingscentrum in Koekeloere. In het voormalig kasteel aan de Galgestraat van deze Vlaamse plaats is een centrum ingericht waar men naast het verkrijgen van toeristische informatie over Thailand ook terecht kan voor officiële documenten. Het centrum in Vlaanderen is vorige week geopend door de Thaise ambassadeur voor België en Luxemburg, Pisan Manawapat.

Het centrum bestaat uit 3 delen.

Wie een reis naar Thailand wil maken kan in het Vlaams-Thais informatie- en ontmoetingscentrum praktische en toeristische informatie bekomen. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er een toeristische deskundige in het centrum aanwezig.

Het centrum  in Vlaanderen helpt bovendien Vlamingen en Thai die allerhande documenten of officiële papieren nodig hebben. Zo zal er regelmatig een medewerker van de Thaise ambassade uit Brussel aanwezig zijn.

Verder is er in het centrum een ontmoetingsruimte ingericht en is er een bar en keuken waar gerechten uit Thailand geserveerd worden.