Nieuwe taxi systeem Bangkok Airport

Touchscreen scherm vervangt handmatige service.

Het openbare taxi systeem op Suvarnabhumi International Airport Bangkok zal aan het eind van de maand aanmerkelijk veranderd worden. Het huidige handmatige systeem, waarbij het personeel voor de taxichauffeur de bestemming van de passagier op een briefje schrijft, wordt vervangen door een automatische systematiek.

Als passagier dien je nu bij de taxi balie je gegevens, zoals gewenste bestemming en aantal personen, op een touchscreen scherm in te voeren. Vervolgens krijg je een ticket met daarop de gegevens van de voor jouw gereedstaande taxi en de wachtrij waar deze staat opgesteld. In plaats van te wachten op een taxi dient de passagier nu zelf naar de betreffende taxi toe te lopen. Er is personeel aanwezig om de passagiers eventueel te helpen. De taxi balies voor de openbare taxi’s bevinden zich bij Gates 4 en 7 op level 1.

Wil je meer weten over de transfers vanaf Suvarnabhumi Airport naar het centrum van Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer vanaf Suvarnabhumi naar Bangkok’.