Nok Air introduceert Bangkok – Ho Chi Minh-stad

Dagelijks vanaf 1 oktober 2015.

Luchtvaartmaatschappij Nok Air heeft een nieuwe route toegevoegd aan haar netwerk. Het betreft de route van Bangkok naar Ho Chi Minh-stad in Vietnam. De introductie van deze nieuwe internationale route volgt op het succes van de vluchten op Myanmar (Birma) die Nok Air vorig jaar begon. De nieuwe route sluit mooi aan bij de recente Vietnamese aankondiging, dat van vanaf 1 juli 2015 voor een aantal landen geen visumplicht meer geldt. Hierdoor kan met 15 dagen zonder visum in Vietnam verblijven.

Ho Chi Minh-stad, voorheen bekend als Saigon, was de hoofdstad van de Franse kolonie Cochinchina en later de hoofdstad van de Republiek van Zuid-Vietnam. Deze zeer charmante Vietnamese stad herbergt een groot aantal klassieke western-stijl gebouwen en Europese villa’s. Ontdek Lam Son Square, het hart van Ho Chi Minh-stad en bezoek het Saigon Opera House, een 100 jaar oud gebouw dat regelmatig gastheer is van lokale en internationale theatergezelschappen.

Speciale promotie-tarieven.

Om de vliegroute Bangkok – Ho Chi Minh-stad te promoten biedt Nok Air voor deze route speciale tarieven aan vanaf THB 999 (ca. € 25). De promotietarieven gelden voor tickets geboekt vóór 1 augustus 2015 en vluchten vanaf 1 oktober 2015. De tarieven zijn inclusief 30 kg check-in bagage. Nok Air vliegt in Bangkok vanaf Don Muang Airport, het tweede vliegveld van de Thaise hoofdstad.

Voor meer informatie over deze actie en het boeken van een ticket ga je naar de website van Nok Air.