Met NokAir van Bangkok naar Hua Hin

Voor het eerst na vele jaren weer een lijndienst.

De Thaise luchtvaartmaatschappij NokAir gaat vanaf 15 november een lijndienst openen van haar hub op Don Muang Airport te Bangkok naar Hua Hin. De budget luchtvaartmaatschappij wordt de eerste vliegmaatschappij in vele jaren die een lijndienst aanbiedt tussen de Thaise hoofdstad Bangkok en de Koninklijke badplaats Hua Hin. Hua Hin is een populaire bestemming onder Thaise weekend vakantiegangers en in toenemende mate ook voor buitenlandse toeristen.

Promotietickets vanaf 1299 THB.

NokAir zal de nieuwe route bedienen met een Saab 340B turboprop met 34 zetels en zal voorlopig drie keer per week worden bevlogen; op donderdag, vrijdag en zaterdag. De vlucht vertrekt in Bangkok om 7.15u vanaf Don Muang Airport en de retourvlucht is om 20.10u vanaf Hua Hin Airport. NokAir overweegt om de vliegroute in de toekomst te upgraden naar dagelijkse frequentie.

De 30 minuten durende vlucht van Bangkok naar Hua Hin is een alternatief voor het vervoer over de weg, dat minimaal drie uur duurt. Om de nieuwe vliegroute tussen Bangkok en Hua Hin te promoten biedt NokAir een promotie-all-inclusive ticket voor een enkele reis aan vanaf 1299 THB (ca. € 30).

Voor meer informatie over de vliegroute Bangkok – Hua Hin of het reserveren van een vliegticket ga je naar de website van NokAir.