Thailand heeft accommodaties in iedere prijsklasse

Luxe all-inclusive resorts in Thailand staan bekend als weelderige accommodaties. Thailand biedt een grote verscheidenheid aan accommodaties. Dit loopt uiteen van eenvoudige pensions/guesthouses die veelal bezocht worden door rondtrekkende rugzaktoeristen tot  luxe 5-sterren tophotels en all-inclusive resorts.

Er is een groot aanbod van hotels met een zeer uiteenlopend prijsniveau. Naast de gebruikelijke guesthouses en hotels kent Thailand steeds meer mogelijkheden tot het huren van een appartement of bungalow. Dit is vooral ideaal als je in Thailand wil overwinteren of om andere redenen voor langere tijd in Thailand wilt verblijven. Het huren van een luxe villa, vaak met eigen zwembad, behoort ook tot de  mogelijkheden. De goede service en bijzondere gastvrijheid is in Thailand bij vrijwel elke accommodatie het visitekaartje.

Overal in Thailand is er wel een accommodatie te vinden

In Thailand vind je in iedere prijsklasse wel een geschikte accommodatie. Het vinden van een accommodatie in Thailand is meestal geen probleem. Zelfs in de kleinste plaatsen in de provincie is er altijd wel een accommodatie te vinden. Ze zijn dan weliswaar eenvoudig, maar in de regel wel schoon en vaak erg goedkoop. In de grotere provinciesteden van Thailand is er altijd wel een goede moderne accommodatie te vinden. In de populaire bestemmingen in Thailand is in iedere prijsklasse wel een accommodatie te vinden.

Overzicht van de beste beoordeelde accommodaties in Thailand

Op onze pagina’s Hotels in Thailand en Guesthouses/Pensions in Thailand vind je een overzicht van aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses in Thailand. In de diverse genoemde populaire bestemmingen in Thailand vind je hier per bestemming een overzicht waarin we de verschillende plaatselijke hotels classificeren in een aantal prijsklassen. Vervolgens vind je per prijsklasse de meest aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels. Tevens vind je hier per bestemming een overzicht van aanbevelenswaardige en best beoordeelde guesthouses. Met de genoemde hotels en guesthouses hebben vele vakantiegangers al een goede ervaring gehad.

Het reserveren van je gewenste accommodatie in Thailand

Accommodaties in Thailand staan bekend om hun goede service en bijzondere gastvrijheid. Je kunt de gewenste accommodatie vooraf boeken via een reisagent of internet. Voor een kamer in een hotel en guesthouse kun je ook gewoon in Thailand ter plekke binnen stappen. Maar je dient er dan wel rekening mee te houden dat je over de prijs van de kamer dient te onderhandelen.

Lees meer over de verschillende soorten van accommodatie in Thailand:

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Beste beoordeelde hotels en guesthouses in Thailand – update 

Thailand zet in op betaalbare luxe vakantie bestemming

3 hotels Thailand in Travelers’ Choice 2015

Bangkok onder de goedkoopste hotels

OZO Pattaya, nieuw trendy en stijlvol hotel

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten