Bungalow-resorts liggen in Thailand meestal aan het strand

Bungalow-resorts liggen in Thailand liggen meestal in een tropische tuin.Bungalow-resorts worden in Thailand aangeboden aan toeristen als zijnde een alternatief voor hotels. Je vindt deze accommodaties voornamelijk aan de stranden in het zuiden en oosten van Thailand. De bungalows liggen hier midden tussen de weelderige tropische Thaise natuur.

Een bungalow-resort bestaat meestal uit een receptie met restaurant, een zwembad en een tropische tuin waarin de bungalows zich bevinden. Soms staan de bungalows zelfs letterlijk aan het strand. De bungalows zijn vaak traditioneel gebouwd en voorzien van alle gemakken. Vaak worden de bungalows verhuurd op basis van hotelservice.

Bungalow-resorts heb je in Thailand van heel eenvoudig tot zeer luxe

De bungalows staan in Thailand soms letterlijk aan het strand. Het aanbod van bungalow-resorts loopt uiteen van heel eenvoudig tot zeer luxe. De prijzen voor de huur van een bungalow zijn hetzelfde als die van een vergelijkbare hotelkamer. De service die je in Thailand van een bungalow-resort kunt verwachten is over het algemeen van hetzelfde (hoge) niveau als die van een vergelijkbaar Thais hotel.