De Bridge on the River Kwai ligt bij de stad Kanchanaburi welke zo’n 130 kilometer ten westen van Bangkok ligt.Kanchanaburi is vanuit Bangkok makkelijk per bus, trein of (huur)auto te bereiken.

Dagtochten en meerdaagse tochten naar Kanchanaburi en Bridge on the River Kwai

De Bridge on the River Kwai is vanuit Bangkok prima als dagtocht te doen.Een georganiseerde dagtocht per bus vanuit Bangkok naar de Bridge on the River Kwai en Kanchanaburi vertrekt meestal ‘s ochtends om 07.00u en is om 18.00u weer terug.

Er zijn vanuit Bangkok ook meerdaagse tochten naar Kanchanaburi en de Bridge on the River Kwai. Je maakt dan tevens een treinrit over de Death Railway en overnacht aan de River Kwai. Ook een bezoek aan het JEATH War Museum en een erebegraafplaats zijn vaak in het programma opgenomen.

Reizen op eigen gelegenheid vanuit Bangkok naar Kanchanaburi en Bridge on the River Kwai

Op zaterdag en zondag rijdt er vanuit Bangkok een toeristentrein naar de Bridge over the River Kwai.Vanuit de Southern Bus Terminal (Sai Tai) in Bangkok vertrekken regelmatig bussen naar Kanchanaburi. Treinen naar Kanchanaburi vertrekken in Bangkok vanuit het Thonburi Railway Station (Bangkok Noi). Op zaterdag en zondag rijden er vanuit het Hua Lamphong  Railway Station in Bangkok (centraal station) speciale toeristentreinen naar Kanchanaburi (Bridge on the River Kwai). Per (huur)auto is Kanchanaburi vanuit Bangkok gemakkelijk over Highway 4 te bereiken.

 

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.