Railay Bay is een nog relatief onbekende bestemming in Thailand.Thailand heeft ook zijn geheimen

Thailand is een land met grote culturele en natuurlijke schoonheid. Het land heeft elk type vakantie voor iedereen. Of het nu gaat om exotische eilanden, historische rustieke plaatsen of bruisende steden. Thailand heeft het allemaal.

Thailand kan een bestemming zijn met drukbezochte plaatsen, maar daarentegen heeft het land ook zijn geheimen.

Bestemmingen in Thailand buiten de gebaande paden

Ben je op zoek naar een onbekende of relatief onbekende bestemming in Thailand? Zoek je een bestemming in Thailand buiten de gebaande paden? Een onbekende bestemming waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat? Lees dan verder in dit hoofdstuk.

Tips en informatie over onbekende bestemmingen in Thailand

Rust en stilte zijn de kenmerken van het tropische eiland Koh Lanta. Onbekende bestemmingen bevat tips en informatie over onvergetelijke bestemmingen in Thailand die veelal niet voorkomen in het aanbod van de traditionele reisorganisaties. Je vindt hier leuke alternatieven voor gesettelde bestemmingen als Bangkok, Chiang Mai, Phuket en Pattaya.

Onbekende bestemmingen is een serie over bijzondere en onbekende plekken in Thailand welke regelmatig zal worden aangevuld met nieuwe items. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze aanvullingen meld je dan aan voor onze nieuwsberichten. Heb je zelf een suggestie voor onvergetelijke onbekende bestemming in Thailand dan horen wij dat graag.

Onbekende bestemmingen in Thailand:

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Koh Lanta: minder bekend, echter nauwelijks onontdekt

Pha Chanadai, eerste ochtendzon in Thailand

10 beste stranden van Thailand

‘Top destinations’ Thailand

12 verborgen bestemmingen in Thailand

Nan voorgedragen voor Werelderfgoedlijst

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten