Op Koh Naka Yai liggen twee hotel – resort accommodaties.

Elke villa in The Naka Island Resort & Spa heeft een eigen privé pool. Wil je overnachten op Koh Naka dan moet je op Koh Naka Yai zijn. Het eiland biedt twee totaal verschillende hotel – resort accommodaties aan, het luxe 5 sterren The Naka Island Resort & Spa en het jungle hotel Tenta Nakara.

The Naka Island Resort & Spa

Het 5 sterren The Naka Island is een luxe spa- en wellness resort. Je verblijft er in een royale villa voorzien van een privé pool. Vanuit alle villa’s heb je uitzicht op het strand, de zee of het binnenplein.  De gasten van The Naka Island hebben gratis toegang tot het privéstrand. Het resort ligt in het noordwesten van Koh Naka Yai. Gasten van The Naka Island Resort kunnen tegen betaling gebruik maken van een pendeldienst van en naar het vliegveld van Phuket.

Het Tena Nakara hotel ligt direct aan het strand in het noordoosten van Koh Naka Yai.

Tenta Nakara hotel

Het Tenta Nakara hotel noemt zichzelf een ‘Luxury Tent – Island Resort’. Alhoewel het zeker geen kamperen is verblijf je er wel dicht bij de natuur. Je accommodatie bestaat uit een huisje met houten vloeren en rieten dak. De kamers zijn op zichzelf comfortabel en hebben allemaal een eigen badkamer. Aangezien er geen elektriciteit aanwezig is worden de kamers verlicht middels lantaarns. Het resort zelf heeft wel een stroom generator, maar deze wordt gebruikt voor het restaurant .

Het Tenta Nakara Resort ligt direct aan het strand in het noordoosten van Koh Naka Yai. Het hotel is een idyllische ontspanning voor degenen die willen genieten van rust in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

 

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.