Van eenvoudige bungalows tot super de luxe villa’s

Luieren aan het zwembad van het Sand Sea Resort. Het aanbod van hotels op Railay is beperkt en bestaat uit laagbouw of hooguit twee of drie verdiepingen. De accommodaties variëren van eenvoudige houten bungalows tot super de luxe 5 sterren villa’s. Verspreid over het resort liggen de bungalows en villa’s er vaak in mooie tropische tuinen. De meeste accommodaties hebben een aanbod van goedkopere standaard kamers oplopend naar luxe en zeer luxe. De prijzen variëren sterk afhankelijk van het kamertype. De diverse accommodaties liggen verspreid over Railay. De goedkopere vind je op Ton Sai.

 

Aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses op Railay

Hieronder volgt een selectie van aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses op Railay. De geselecteerde accommodaties staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding  en vele vakantiegangers hebben reeds aangegeven hier een goede ervaring te hebben gehad.

 

Het Railay Princess Resort ligt in een mooie tropische tuin.Aanbevelenswaardige en best beoordeelde middenklasse hotels op Railay

 

 

Aanbevelenswaardige en best beoordeelde 5 sterren hotels op Railay

 

 

Luxe en comfort is in het Rayavadee Resort.

Aanbevelenswaardige en best beoordeelde goedkope hotels en guesthouses op Railay

 

 

Het Ton Sai Bay Resort is geliefd bij jongeren.

Goedkope accommodaties voor backpackers vind je in het Railay Hill Resort (Railay East). Hier kun je al een eenvoudige bungalow huren voor minder dan 15 euro per dag.


Boek hier je hotel op Railay met beste prijs garantie!

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

De beste hotels en guesthouses in Thailand voor de beste prijs

 

 

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.