Thailand is een populaire vakantiebestemming

Thailand heeft door zijn prachtige natuur een enorme aantrekkingskracht op vakantiegangers. Thailand heeft een grote aantrekkingskracht op de Nederlandse en Belgische vakantieganger. Dit bewijst het grote aantal Nederlanders (190.000) en Belgen (65.000) dat jaarlijks in Thailand op vakantie gaat. Bovendien is het een feit dat velen die ooit in Thailand op vakantie zijn geweest hier (vaak meerdere malen) weer terug komen.

Behalve het groot aantal toeristen dat jaarlijks op vakantie gaat in Thailand is er ook een toenemend aantal buitenlanders wat naar Thailand gaat om er te overwinteren. Velen van hen kiezen er zelfs voor om in Thailand een eigen huis aan te schaffen.

Waarom in Thailand op vakantie?

De vriendelijke en hartverwarmende bevolking van Thailand staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Dat Thailand een populaire vakantiebestemming is ligt in het feit dat het een veilig land is om in te reizen of te verblijven. Het heeft een heerlijk klimaat, een prachtige natuur en een hartverwarmende bevolking. Daarnaast beschikt Thailand over unieke historische overblijfselen, een fascinerende boeddhistische cultuur en een fantastische keuken. Voor shoppers is Thailand een paradijs en voor golfers is Thailand het Mekka van Zuidoost Azië.  Ben je iemand die van uitgaan en feestvieren houdt dan ben je in Thailand in de uitgaanscentra van de toeristencentra aan het juiste adres. Bovendien kun je er door de aangename prijzen goedkoop vakantie vieren.

Kortom Thailand is een interessant land om er van de vakantie of vrije tijd te genieten.

Boeken van een vakantie naar Thailand

Vliegtickets voor een vakantie naar Thailand boek je via een reisbureau of internet. Een vakantie naar Thailand kun je boeken via een reisbureau of internet.  Je vind bij hen een uitgebreid aanbod van diverse soorten reizen, variërend van losse vliegtickets tot compleet verzorgde rondreizen.

Terwijl de een zal besluiten om de gehele reis vooraf te regelen kiest een ander ervoor om een los vliegticket te kopen en vervolgens de rest van de reis in Thailand zelf te regelen.

Lees meer over op vakantie in Thailand:

Tijdens je vakantie in Thailand heerlijk dineren aan het strand bij zonsondergang.Maak gebruik van reiservaringen

Op diverse websites kun je als vakantieganger vakantie beoordelingen en aanbevelingenlezen en delen. Op basis van individuele vakantie ervaringen geven reizigers hier hun beoordeling over een bepaalde bestemming, accommodatie, activiteit of bezienswaardigheid. Zoover en Holidaycheck zijn sites waar je bij het plannen van je reis hier je voordeel mee kunt doen.

 

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Thailand zet in op betaalbare luxe vakantie bestemming

Thailand als bestemming voor ‘relatietherapie’

Toeristische aankomsten Thailand gestegen met 23,5 procent

10 redenen waarom reizen goed voor je is

Aantal toeristen Thailand in juli met 22,7% gestegen

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten