Met een georganiseerde rondreis zie je in korte tijd veel van Thailand

Tijdens een georganiseerde rondreis zie je in korte tijd veel van Thailand. Georganiseerde rondreizen in Thailand kun je in Nederland en België boeken bij een reisorganisatie of via internet. Dergelijke reizen duren doorgaans zo’n 10 tot 20 dagen waarin naast Bangkok vaak het noorden van Thailand (o.a. Chiang Mai) en een kustplaats in zuiden of oosten van Thailand bezocht worden.

Een georganiseerde rondreis is bij uitstek de gelegenheid om in korte tijd veel van Thailand te zien en te proeven. De prijzen waarvoor georganiseerde rondreizen in Thailand worden aangeboden zijn bovendien vaak zeer concurrerend. Omdat de  meeste kosten al bij de prijs inbegrepen zijn weet je vooraf ook al wat de rondreis gaat kosten.  De persoonlijke uitgaven die je daarnaast in Thailand nog kwijt bent vallen in de regel wel mee.

Georganiseerde individuele- of groepsrondreis in Thailand

Bezoek tijdens je rondreis in noord Thailand de White Temple bij Chiang Rai.Je kunt je georganiseerde rondreis in Thailand in groepsverband doen, maar je kunt ook een individuele (auto)rondreis maken.  Bij een individuele (auto)rondreis zijn de hotels en vervoer geregeld, maar ben je overdag in principe verder vrij om te gaan en staan waar je wilt. Van de reisorganisatie ontvang je een informatiepakket met daarin de reisbeschrijvingen en bezienswaardigheden. Je kunt een individuele rondreis maken per openbaar vervoer of huurauto. Het is in Thailand goed mogelijk om een individuele rondreis zelf per auto te maken.

Ter plaatse in Thailand een georganiseerde rondreis boeken

Veel reisorganisaties in Thailand hebben voor georganiseerde rondreizen eigen luxueuze minibussen. Je kunt ook zelf ter plaatse in Thailand een georganiseerde rondreis boeken. Bij de vele locale  reisorganisaties in de populaire vakantieoorden kun je één of meerdaagse georganiseerde uitstapjes boeken. Veel reisorganisaties in Thailand hebben eigen luxueuze touringcars en minibussen met airconditioning waarmee je de bekendste en belangrijkste bezienswaardigheden in de regio bezoekt. Tijdens de rondreis gaat een ervaren tweetalige gids mee.