Thailand het mekka op golfgebied

Golf is in Thailand immens populair.Thailand is op golfgebied het mekka van Zuidoost-Azië.  Midden in de prachtige tropische natuur heb je in Thailand een ruime keuze aan met zorg uitgezette golfbanen van hoge kwaliteit.

Dat golf in Thailand populair is blijkt uit het feit dat er inmiddels verspreid over het hele land meer dan 200 professionele golfbanen zijn aangelegd. De allerbeste ontwerpers hebben in Thailand golfbanen van wereldklasse neergelegd. Een aantal golfbanen zijn zelfs verlicht zodat ook tussen zonsondergang en zonsopgang onder ideale temperaturen in Thailand gegolft kan worden. Het vriendelijke en behulpzame personeel dat op de golfbanen in Thailand werkzaam is maakt het plaatje compleet.

Maak een gecombineerde golfreis naar Thailand

Een aardige suggestie is om een gecombineerde golfreis in Thailand te maken met meerdere golfbanen. Door een combinatie te maken van golfbanen in het noorden en zuiden of oosten van Thailand zie je naast het beoefenen van golf ook andere aspecten van dit prachtige land.

Golfbanen in Thailand zijn bijna allemaal openbaar en staan bekend om hun hoge kwaliteit aan faciliteiten en grote gastvrijheid van het personeel. Diverse golfbanen bieden tevens logies aan en vaak beschikken ze over uitstekende faciliteiten zoals zwembaden, sauna, jacuzzi, massages en restaurants. Dit maakt een golfreis naar Thailand ook ideaal voor niet-golfende reisgenoten. Er zijn in Thailand ook veel luxe resorts die over een eigen golfbaan beschikken.

Golfreizen naar Thailand kun je boeken bij vele Nederlandse of Belgische reisorganisaties of via internet.

Lees meer over golfbanen in populaire bestemmingen in Thailand:

Verspreid over Thailand liggen meer dan 200 professionele golfbanen.Golf in Chiang Mai

Golf in Hua Hin & Cha-am

Golf op Koh Samui

Golf in Pattaya

Golf op Phuket

 


 

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Thailand beste internationale golf bestemming

Golfers Choice Award 2012 voor Thailand

Golf toerisme Thailand groeit gestaag

Award voor Pattaya als beste golf bestemming

Thailand een golf bestemming?

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.