Vliegtickets naar Thailand worden aangeboden door vele vliegmaatschappijen.
De beste prijs voor een vliegticket naar Thailand

Vliegtickets kun je via een reisbureau regelen, maar ook internet biedt de mogelijkheid om het gewenste  vliegticket te kopen. Internet biedt tevens de mogelijkheid om de prijzen van de diverse vliegtickets te vergelijken om uiteindelijk voor de beste prijs naar Thailand te kunnen vliegen.

 


Enkele tips voor het reserveren van een vliegticket naar Thailand:

  1. Op Thailandtotaal lees je tips over hoe voor de beste prijs een vliegticket naar Thailand te kopen. Reserveer je vliegticket naar Thailand vroeg of laat. De eerste stoelen worden vaak verkocht tegen een lage prijs, daarna gaan de prijzen van de stoelen omhoog. In de periode vanaf zo’n 4 weken voor een vlucht worden de nog vrije stoelen vaak tegen een goedkoop tarief aangeboden, zeker als er nog een behoorlijk aantal stoelen vrij zijn.
  2. De beste tarieven voor een vliegticket worden meestal aangeboden als men op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vliegt. Dit geldt ook voor vliegtickets naar Thailand.
  3. Vergelijk de prijzen van de vliegtickets met vertrek vanuit verschillende vliegvelden.
  4. Indien mogelijk zoek op meerdere vliegtijden en datums.
  5. Vliegtickets in het laagseizoen zijn een stuk goedkoper dan tijdens het hoogseizoen. Voor Thailand is het hoogseizoen de maanden december-januari en juli-augustus. Op 1e kersdag en Oudejaarsavond worden als ‘last minute’ de lege stoelen vaak tegen lage prijzen aangeboden.
  6. De prijzen van vliegtickets op internet zijn steeds in beweging. Als je een vliegticket tegen een aantrekkelijke prijs gevonden hebt, stel de aankoop dan niet uit.

In Op vakantie in en reizen naar Thailand lees je meer over deze populaire reis- en vakantiebestemming in Zuidoost Azië.