Tijdens het fietsen door Bangkok kom je komt nauwelijks verkeer tegen

Tijdens het fietsen in Bangkok kom je nauwelijks verkeer tegen.Een fietstocht door de stad is dé manier om het echte Bangkok te ontdekken. De ontdekkingsreis per fiets onder begeleiding van ervaren gidsen voert je door achteraf straatjes, smalle steegjes, locale marktjes, langs de kanalen en rustige groene oases. Een enkele keer word je met fiets en al per boot de rivier overgezet. Hoofdwegen worden altijd vermeden, dus verkeer kom je nauwelijks tegen.

Ontdek het leven van de gewone mens in Bangkok

Een enkele keer wordt je met fiets en al per boot de rivier overgezet. Tijdens het fietsen door Bangkok zie je Bangkok eens van een andere kant. Zoals de gewone mensen hier werken en wonen, zoals het Thaise leven écht is.

Een aantal keren zal er tijdens de fietstocht door Bangkok gestopt worden voor een drankje, een lekkere Thaise lunch of een kort bezoek aan een bezienswaardigheid.

Fietsen is een bijzondere manier om Bangkok te beleven

Fietsen is dé manier om Bangkok te ontdekken. De stad is volkomen vlak en doordat je als fietser zelf een luchtstroom Je fietst in Bangkok o.a. door achteraf straatjes en rustige groene oases. (briesje) veroorzaakt, krijg je het helemaal niet warm.

De fietstochten door Bangkok duren 4 tot 5 uren en de afstand die afgelegd wordt is 25 tot 30 km. Al met al een bijzondere manier om Bangkok op een andere manier te beleven.

 

 

 

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Nieuwe fiets route Bangkok