Busreizen naar het noorden en noordoosten van Thailand

De North & North Eastern Bus Terminal (Mo Chit) is een gigantisch busstation in Bangkok.De North & North Eastern Bus Terminal, ook wel Mo Chit genoemd is een gigantisch busstation in het noordelijk deel van Bangkok. Het busstation ligt in het stadsdeel Phahonyothin ten westen van het Chatuchak park.

Vanaf hier vertrekken de bussen voornamelijk naar het noordoosten (bovenverdieping) en naar het noorden (benedenverdieping) van Thailand. Ook een aantal bestemmingen naar het oosten, die tevens vanaf de Eastern Bus Terminal (Ekamai) worden aangedaan, kunnen vanaf dit busstation bereisd worden.

De haltes van de metro en skytrain liggen aan de andere kant van het Chatuchak park. Het makkelijkste is om vanaf deze haltes de (motor)taxi naar dit busstation te nemen.

Hoe reis ik naar de North & North Eastern Bus Terminal (Mo Chit)?

Vanaf Mo Chit vertrekken de bussen naar het noorden en noordoosten van Thailand.Vanaf het vliegveld Suvarnabhumi bereik je de North & North Eastern Bus Terminal het makkelijkst per taxi of bus. Per bus is het busstation te bereiken met de aiport expressbus (AE4) en de stadsbus lijn 551.

Ook vanaf vliegveld Don Muang is het busstation het beste per taxi of stadsbus (lijn 10 of 29) te bereiken.

Vanuit het centrum van Bangkok zijn er diverse vervoersmogelijkheden om op de North & North Eastern Bus Terminal te komen.

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

North & North Eastern Bus Terminal Bangkok wordt verplaatst

Bus diensten Bangkok – Cambodja nu officieel gelanceerd