ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Southern Bus Terminal (Sai Tai)

De Southern Bus Terminal (Sai Tai) is een nieuw busstation.Southern Bus Terminal (Sai Tai)

De Southern Bus Terminal, ook wel Sai Tai genoemd, is een nieuw busstation met busdiensten naar het westen en zuiden van Thailand. Bestemmingen zoals Hua Hin, Cha-am,  Surat Thani, Koh Samui, Krabi en Phuket worden vanaf de Southern Bus Terminal bereisd. Het busstation is gelegen in het stadsdeel Thonburi, dat aan de westkant van de Chao Phraya rivier ligt.

Hoe reis ik naar de Southern Bus Terminal (Sai Tai)?

Vanaf Sai Tai vertrekken de bussen naar het westen en zuiden van Thailand.Vanaf vliegveld Suvarnabhumi is de Southern Bus Terminal het makkelijkst te bereiken per taxi of per bus (lijn 556).

Reis je vanaf vliegveld Don Muang neem dan lijn 10 van de stadsbus of de taxi.

Vanuit Bangkok zelf gaan de stadsbussen van lijn 503 vanaf het Victory monument en lijn 511 vanaf het Democracy monument naar de Southern Bus Terminal. Verder zijn er nog diverse andere vervoersmogelijkheden om vanuit het centrum van Bangkok op dit busstation te komen.

 

 

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.