Taxi

Met de taxi reis je snel en comfortabel naar het centrum van Bangkok.De taxistandplaats van de taxi-meter is op vliegveld Don Muang buiten tegenover de aankomsthal. Een rit naar het centrum van Bangkok duurt zo’n 30 minuten en kost 200 à 300 THB. Naast het taxi tarief betaal je ook een luchthaven toeslag van 50 THB en een tol van 30 à 40 THB indien je gebruik wilt maken van de snelweg.

Airport LimoBus Express

Met de Airport LimoBus Express kun je vanaf Don Muang rechtstreeks naar het centrum van de stad. De busdienst verbindt het vliegveld met het bekende Khao San Road en Lumpini Park. De 33 persoons expressbus is uitgerust met gratis WiFi en vertrekt elk uur vanaf Gate 5 bij de aankomsthal. De dienst is operationeel tussen 4.00u tot 00.40u en kaartjes kosten THB 150 (circa € 3,75).

Stadsbus (BMTA)

De BMTA bus is de goedkoopte manier om in Bangkok te komen. Momenteel zijn er 4 routes (A1 t/m A4). Om de bus te nemen neem je op het vliegveld ‘Door 6’. De tickets koop je in de bus  en kosten THB 50 (ca. € 1,25).

Met de stadsbus ben je het goedkoopst in het centrum van Bangkok.

Routes vanaf Don Muang Airport naar Bangkok:

A1: Don Muang Airport, Kasetsart University (Viphawadi Rangsit Rd), Mo Chit, Chatuchak Park, Mochit 2 / Northeastern Bus Terminal

A2:Don Muang Airport, Kasetsart University (Viphawadi Rangsit Rd), Chatuchak Park, Mo Chit, Saphan Kwai, Ari, Sanam Pao, Victory Monument

A3:Don Mueang Airport, Tollway, Din Daeng, Pratunam, Ratchaprasong, Ratchadamri, Lumpini Park

A4:Don Mueang Airport, Tollway, Sirat Expressway, Yommarat, Lan Luang, Phan Fa, Democracy Monument, Wat Bowonniwet, Khao San, Sanam Luang

Airport Shuttle Bus Service

De balie van Limousine service bevindt zich in de aankomsthal het vliegveld.Dien je vanaf Don Muang Airport een transfer te maken naar de internationale Airport Suvarnabhumi, dan kun je gebruik maken van de gratis pendelbus van de Airports of Thailand (AOT). De shuttle bussen vertrekken tussen 04.00u en 22.00u elke 15 minuten vanaf de groundfloor Arrivals bij Terminal 1. De reis duurt (zonder files) ongeveer 50 minuten.

Limousine-service

In de aankomsthal van het vliegveld vind je de balies waar je een privé taxi kunt regelen. Een rit naar het centrum van Bangkok kost met limousine-service zo’n 650 THB.


Huurauto

Het huren van auto regel je in de aankomsthal van Don Muang.In de aankomsthal zijn diverse balies van autoverhuurbedrijven. Hier kun je terecht voor het huren van een auto in de klasse economy tot luxury.

Voor informatie over autohuur in Thailand lees je verder in het huren van een auto in Thailand.


Trein

Met de trein reis je naar het centraal station van Bangkok.Het Don Muang treinstation bevindt zich aan de overkant van de snelweg tegenover het Amari Airport Hotel. Je komt hier via de loopbrug die begint vanaf de vliegveldterminal.

Van hieruit kun je naar het centraal treinstation Hua Lamphong reizen waar ook tevens het eindstation is van de MRT Metro lijn.


Shuttlebus Thai Airways

Passagiers van Thai Airways kunnen gebruik maken van de Thai Airways Shuttlebus.Thai Airways biedt haar passagiers die van en naar Don Muang vliegen een extra service. Zij kunnen namelijk gebruik maken van een gratis shuttlebus tussen het vliegveld en het MRT Metro station Lad Phrao.

Passagiers die willen inchecken kunnen dit vanaf 3 uur voor vertrek doen in de City Air Terminal op het Lad Phrao metro station alvorens zij met de shuttle naar vliegveld Don Muang rijden. Passagiers zonder bagage kunnen eventueel al een dag eerder inchecken. De City Air Terminal is geopend van 04.00u tot 20.00u.