In Bangkok kun je tot laat in de avond winkelen.Winkelen in Bangkok

Het centrum van het uitgaansleven in Bangkok ligt in de stadsdelen Sukhumvit en Silom. Hier liggen de grote winkelcentra en diverse markten die er tot laat in de avond geopend zijn. Een feit is dat winkelen de laatste jaren de belangrijkste vorm van het toeristisch nachtelijk uitgaansleven in Bangkok is geworden. Zelfs de marktkraampjes in de traditionele uitgaansbuurten van Bangkok trekken tegenwoordig meer klanten dan de aanwezige bars.

Thaise en internationale keuken

Eetgelegenheden heb je in Bangkok in alle maten en soorten. Zowel de Thaise als de internationale keuken is in Bangkok sterk vertegenwoordigd en de eetgelegenheden variëren er van eenvoudige eetstalletjes tot luxe en chique restaurants.

 


Het 18+ nachtleven in Bangkok is berucht, beroemd en befaamd. Uitgaan in Bangkok

Bangkok heeft een levendig nachtleven.  Er is een groot aanbod van bars, discotheken, en nachtclubs. Het 18+ nachtleven in Bangkok is berucht, beroemd en befaamd.

Er zijn vele ‘music clubs’ waar live-muziek in diverse genres te beluisteren valt. Voor concerten kun je terecht in het Nationale Theater van Bangkok waar zowel Thaise als buitenlandse orkesten optreden. Meer over entertainment in Bangkok lees je in Amusement en culturele voorstellingen in Bangkok.

Voor de laatste films kun je in Bangkok terecht in een van de luxe mega-bioscopen (vaak gelegen in de grote winkelcentra).

 


In het Nationale Theater van Bangkok treden vele orkesten op.

Muay Thai Boxing hoort bij de cultuur in Thailand

Wil je een keer iets heel anders dan kun je een avondje het Muay Thai Boxing (kickboksen) bijwonen. Hiervoor kun je in Bangkok terecht in het Ratchadamnoen Stadium (Ratchadamnern Nok Avenue) of in het Lumpini Boxing Stadium (Rama IV Road, vlakbij het Lumpini Park).

 

Muay Thai Boxing is een nationale sport in Thailand.

Meer informatie over uitgaan in Bangkok

In de gratis uitkrant ‘Metro’, uitgegeven door de TAT (Thaise toeristenorganisatie), wordt uitgebreid informatie gegeven over het uitgaan in Bangkok. Dit boekje is verkrijgbaar bij de TAT kantoren en hotels.


Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

‘Street Food Bangkok’ app

Nieuw super winkelcentrum Bangkok

Pak Khlong Talat Bangkok

Waar vind je in Bangkok de beste straat eet-kraampjes?

Bangkok in lijst van 11 beste shopping paradijzen

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten