Centrum van het nachtleven in Bangkok ligt in Sukhumvit en Silom

Het nachtleven in Bangkok speelt zich voornamelijk af in Sukhumvit en Silom. Het nachtleven in Bangkok begint vroeg in de avond en kan doorgaan tot de vroege middag. Je kunt hier doorzakken in een van de vele pubs, beer gardens, disco’s, karaoke bars en gogo bars.

De uitgaansgelegenheden van Bangkok liggen verspreid over de hele stad, maar het centrum van het nachtleven ligt er in de stadsdelen Sukhumvit en Silom. Silom is tevens het hart van het homo nachtleven. Je vindt hier een uitgebreid aanbod van ladyboyshows (typische Thaise travestieten cabaretshows) en er zijn vele homobars.

De meest populaire uitgaanswijken voor het nachtleven in Bangkok

patpong

Patpong is het oorspronkelijke hart van het nachtleven in Bangkok.In de wijk Patpong (stadsdeel Silom) waar ook de bekende Patpong avondmarkt wordt gehouden ligt de oorspronkelijke rosse buurt van Bangkok. Hier liggen de talrijke gogo bars waar veel schaars gekleed vrouwelijk schoon hun diensten beschikbaar stellen aan de aanwezige mannen. Dit laatste speelt zich voornamelijk af in de straten Soi Patpong, Soi Patpong 2 en Soi Twilight. In deze laatste straat liggen voornamelijk homobars. In en rond Patpong vind je verder ook diverse discotheken.
Skytrain:  station Sala Daeng

Nana Entertainment Plaza

Soi Cowboy is een populaire buurt voor het nachtleven in Bangkok.Voor het nachtleven in Bangkok kun je ook terecht bij het Nana Entertainment Plaza. Dit uitgaansgebied is gelegen aan de Sukhumvit Road ter hoogte van Soi 4.
Skytrain: station Ploenchit of Nana.

Soi Cowboy

Een andere uitgaansbuurt voor het nachtleven in Bangkok is Soi Cowboy. Deze buurt ligt ter hoogte van Soi 21 aan de Sukhumvit Road. Soi 21 wordt overigens ook wel Asok genoemd.
Skytrain: station Asok of Metro: station Sukhumvit

 

 


Video presentatie nachtleven Bangkok:

 

 

Video impressie nachtleven in uitgaansbuurt Soi Cowboy:

 

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Harde aanpak illegale openingstijden nachtleven Bangkok

Waar kun je gezellig uitgaan in het nachtleven van Bangkok?